Ultima Thule Interiors'i poolt on valmimas renoveerimisprojekt Tallinna vanalinnas. Moodsad lahendused kohtuvad delikaatselt pärandiga. Loome moodsa ja mugava elukeskkonna, suhtudes austusega erinevatel ajastustel loodud väärikatesse detailidesse. 

Korteri olemasolevad kipsseinad avatakse ning soojustatakse. Välja vahetamisele läheb kogu aegunud sisustus, vannituba, köök, valgustid. Säilitame ja renoveerime väärika tigipuust laudpõranda ning puhastame vaskplekiga kaetud kamina ja teisele korrusele viiva vasekse trepp-redeli. 

Korteri sisearhtektuurse lahenduse autor on Katrin Kuldma. Sisekujundus on loodud Ultima Thule Galerii partneritega koostöös, olulisel kohal on kodumaiste disanerite ja tootjate looming. Korteri mööbel valmistatakse eritellimusena sisearhitekti jooniste järgi.

Köök: Ultima Thule Interiors, disain & tehnilised joonised Katrin Kuldma
Garderoobid: Ultima Thule Interiors, disain & tehnilised joonised Katrin Kuldma
Valguslahendus ja disainlühtrid: SEOS Valgustus, projekt Ultima Thule Interiors koostöös Essenzialed / Itaalia
Diivan: Amanjeda Casa, Loro Piana Interiors, disainer Katrin Kuldma


KÖÖK

Ultima Thule Interjööride köök on kodu keskne element - kodu süda. Nii tähtsale ruumile pöörame erilist tähelepanu - võrdselt olulised on kappide, sahtlite ja tehnika funktsionaalsus, materjalide vastupidavus ja disaini esteetika.  Köökide kujundamist ajas kestvateks, lihtsalt hooldatavateks  ning esteetiliselt nauditavateks skulpturaalseteks vormielementideks võimaldavad suurepäraselt erinevad kivimaterjalid. Rataskaevu 6 projekti puhul on köögi tähtsaimaks materjaliks Silestone Bohemain Flame tumehalli tooniga matt kivi, milles helkleb vaskne metall. Vask on selle Tallinna vanalinna korteri unikaalne element, materjal, mille renoveerime elutoa võimsa kamina dekooris, samuti treppredelina laealusele lisakorrusele. Väärikaid ajaloolisi ning modernse köögi kivipinna vaskset tooni võimendavad Fosteri modernse köögitehnika vasest detailid.

Tags: Interiors