See Ida-Aafrika rannikul asuv paradiisisaare unenäoline võimalus puhkuseks sai alguse unistusest leida väike, kõrvaline, asustamata troopiline paigake. Täna on see üks maailma kõige eksklusiivsemaid ja eraldatumaid saarekesi, mida saate nautida täiesti privaatselt koos pere või sõpradega.

Tegemist on üksildase saarega India ookeani ääres, Tansaania idarannikul. Saar asub privaatsel merekaitsealal ja külalistel on võimalus ujuda koos ookeani kõige õrnema hiiglase, vaalhaiga, ning jälgida merikilpkonnade pesitsemist.



Saarel asuv villa pakub külalistele ülimat “island life” kogemust. Helikopterist või paadist välja astudes sisenete oma ajutisse koju, kus on paradiisist inspireeritud eluruum ja viis magamistuba, mis avanevad otse randa. Saare teisel poolel asuvad siidisel liival traditsioonilised bandad ehk rannamajad, mis on samuti ainult teie kasutuses.




Saarel on teil võimalik tegeleda suurepärase valiku vee- ja merespordialadega. Külaliste käsutuses on 36-jalane seiklusjaht Sazi, 28-jalane riffijaht, süvamerepüügiga tegelev katamaraan Real Magic ja 34-jalane mootoriga kruiisilaev Cobalt Island Princess. Saarelt saab ette võtta mitmeid põnevaid veeseikluseid - ujumine vaalhaidega, sukeldumine, snorgeldamine, purjetamine ja süvavee kalastamine. Lisaks on olemas kanuud, supilauad, veesuusad ja wakeboardid. Võib veeta oma päevi ka lihtsalt mööda 1,1 kilomeetri pikkust privaatranda jalutades, värskeid mereande süües või avastades 8-hektarilist saart, kus ainus märk inimasustusest on aeg-ajalt eemalt ookeanilt paistev traditsiooniline kaluripaat. Saarel on oma tennise- ja võrkpalliväljak, konditsioneeriga jõusaal ning varjualune joogaplatvorm. Lähedalasuvatel saartel käiakse ka iidse araabia ajalooga tutvumas - piirkond oli kunagi oluline orjakaubanduse keskus.







Saare spaa- ja wellness-meeskond teeb kõik endast oleneva, et külalised kogeksid oma viibimise ajal heaolu- ja rahutunnet. Jooga, meditatsioon ja reiki on osa sellest.  Kõik tegevused aitavad teil vabaneda pingetest, tulla toime stressiga, tunda rohkem rõõmu elust ning suurendada emotsionaalset vastupidavust ja füüsilist vormi.



Paradiisisaare kulinaarne pool on maitseelamus piirkonna hõrgutavast köögist. Lõunasöögid rannas värskelt ookeanist püütud mereandidest ja Tansaania maitsetele, vürtsidele ja aroomidele pühendatud suahiili pidusöök on vaid mõned näited erilistest maitseelamustest, mida saarel külalistele pakutakse.





Erasaar kuulub Rootsi ettevõtjale ja on privaatseteks broneeringuteks avatud aastaringselt. Peamaja mahutab mugavalt kuni 10 inimest, lisaks bungalod kuni 4 inimest. Mõned kliendid on ka saareelu nautinud vaid kahekesi.