Brasiilia kõige põhjapoolsemas osas ootab avastamist Maa üks dramaatilisemaid maastikke. 

Sellel lõpututesse avarustesse ulatuval liivadüünide mänguväljal on loodus ülimalt harukordne ja inimkätest puutumata –
see on Lençois Marahnenses.


Seda suurepärast panoraamvaatega maastikku saab nautida ainult viiel kuul aastas. Kui vihmaperiood taandub, tõuseb põhjavesi maapinnale ja iga liivadüüni vahele kerkib mageveelaguun. Mõni kuu hiljem kaovad need laguunid aga sama kiiresti kui tekkisid.



2 aastat tagasi tutvustasin teile unikaalseid reisielamusi pakkuva kontseptsiooni 700'000 Heures'i olemust: Igaüks meist veedab planeedil Maa keskmiselt vaid 700 000 tundi. Need tunnid on väärtuslikud ja kutsume üles neid veetma investeerides võimalikult unikaalsetesse elamustesse. 700'000 Heures'i  on teedrajav seiklus, mis ühendab inimesi ja laseb kogeda täiesti uut reisimisviisi - meeldejäävamat, sisukamat ja humaansemat, külastades nende rändavaid hotelle erinevatel kontinentidel imekaunites paikades, mis muutuvad iga kuue kuu tagant.

Mis püsib konstantsena, on selle elamuse looja imeline anne leida üles unikaalsed kohad, leida erakordsed inimesed ja luua ajutisi enneolematuid keskkondi.



Tookord oli selleks kohaks eksklusiivne villa Como järve ääres, seekord majake Brasiilias Lençois Marahnenses - kõige massiivsemad valgeimast liivast luited, helkivad laguunid, mille värvitoonid varieeruvad türkiissinisest smaragdroheliseni, tuuleiilidest tekkiv imepärane muusika. Loodus kogu oma hiilguses, ilma ühegi inimese jalajäljeta. Ja erandina jääb see sihtkoht avatuks ka edaspidi.



Kllima on siin ekvatoriaalne, kuum ja kuiv, aastaringselt tuuline. Ideaalne veespordi harrastamiseks (v.a. juunis).



Düünid on läbitavad jalgsi, autoga, väikese puupaadiga ja quad bike’idega. Peamiseks tegevuseks on maksimaalselt idülliline ajanautimine. Maja Santa Amaros ootab teid, et kogeda rahvusparki mitmel viisil. See on küla viimane maja, mis asub rahvuspargi sissepääsu juures, järve kaldal Santo Amaros.

Sealt edasi viivad meie autod teid päikeseloojangut nautima: Düünide ja laguunide imetlemise vahel pakutakse elamuse täiustamiseks päikeseloojangu kokteile.

Järgmisel päeval toimub paadireis, et avastada Lençois' üht kõige kaugemat ja metsikumat nurka ning selle ümbruses asuvaid kohalikke kogukondi.



Külalistele on vabalt kasutamiseks quad bike’id, et avastada järve ümbritsevaid piirkondi ja sealseid kogukondi. Samuti on võimalik igal hommikul autoga parki sõita, kui soovite veeta päeva laguunide ääres ujudes ja päevitades. Igapäevasteks väljasõitudeks on külaliste jaoks alati valmis piknikukorv.

All-inclusive hinnas sisaldub majutus, auto- ja/või paaditransfeer parki, kõik söögid, suupisted ja joogid (v.a. veinid ja šampanja), tegevused ja ekskursioonid, mis on esitatud eelpool kirjeldatud tegevuste hulgas.
Tags: Brazil Travel